Rendelési információk

A Szivárvány Aqua palackos kiszerelésű termékei széles körben elérhetőek a kereskedelemben. Amennyiben Ön ballonos terméket kíván rendelni, akkor a cégünk elérhetősége fejezetben található csatornákon adhatja fel a rendelését. 

Amennyiben online felületen kíván rendelni, akkor kérjük, hogy a Szivárvány Aqua rendelési felületet vegye igénybe. Kérjük vegye figyelembe, hogy a Sziványvány Aqua fenntartja a jogot a leadott rendelések felülvizsgálatára. Ballonos termékeinket a szolgáltatási területünkhöz tartozó településeken szállítjuk ki. a továbblépéshez, kérem kattintson az aláhúzott mondatra.


Információt kérek!
Az információkérés érdekében kérjük töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap kitöltése és elküldése után az űrlap helyén annak a szövegnek kell megjelennie, hogy köszönjük megkeresését, munkatársaink hamarosan válaszolnak Önnek! Amennyiben az elküldés után üres képernyő jelenik meg a fenti szöveg nélkül, akkor valamilyen technikai probléma miatt az üzenete nem jutott el hozzánk. Ennek számos oka lehet, a szerver oldali problémáktól a számos internetes átjáróig és böngészőig. Ebben az esetben kérjük írja meg üzenetét részünkre a szivarvanyaqua@szivarvanyaqua.hu címre. Együttműködését, valamint cégünk és termékeink iránti érdeklődését köszönjük!


Kérjük adja meg nevét, köszönjük!
Kérjük adja meg részünkre email címét, munkatársaink emailen küldenek Önnek választ! Amennyiben nem kívánja vagy nem tudja megadni email címét, akkor ügyfélszolgálatunk telefonon áll az Ön rendelkezésére. Köszönjük! 
Kérjük adja meg, hogy milyen földrajzi területre vonatkozik érdeklődése.

palackos termékek iránti érdeklődés
ballonos házhoz szállított termékek iránti érdeklődés
kereskedő vagyok és lúgos vizet forgalmaznék
egyéb
Kérjük jelölje meg részünkre, hogy milyen témakörben szeretne tájékoztatást kapni. Több témakört is meg tud jelölni.

Amennyiben bármilyen egyéb megjegyzése vagy közlendője van, itt beírhatja. Köszönjük, hogy kitöltötte a kapcsolatfelvételi űrlapot! 
Amennyiben megadja a telefonszámát, akkor munkatársaink telefonon is fel tudják Önnel a választ vinni, elősegítve ezzel azt, hogy teljes körűen választ tudjunk adni kérdésére!